Själsliga gruppsöndagar hos Rita

Själsliga söndagar hos Rita

Vid tusentals möten med klienter har några existentiella frågor återkommit: Vem är jag? Var kommer jag ifrån och vart är jag på väg? Vilken är min själsgrupp och vem är min ”soulmate”? Vad har jag kommit hit för att fullfölja? Varför har jag kört fast i livet? Vad är min livsuppgift? Hur kan jag hjälpa till på denna jord?

Intresset for dessa frågor attraherar klienter att söka svar i djup hypnos och med min hjälp utforska barndomen, tiden i mammas livmoder, tidigare liv eller i Livet mellan Liven enligt Dr. Michael Newtons metod.

Från och med hösten Söndagen den 27/8 2017 och flytten till Fagervik 523 i Knivsta bjuder jag in till sammankomster varje söndagseftermiddag kl. 13-16.30

Jag bjuder in max.12 personer per gång i det mysiga torpet för att samtala om dessa existentiella ämnen. Jag inleder med ett tema som annonseras ut för varje söndag en månad framåt under ”events” här, samt på spiritualregression FB. Sedan blir det samtal och även några meditationer för att skapa en givande eftermiddag.

Jag bjuder på en god smoothie och tilltugg. Meddela mig innan om du är allergisk mot något.

Obs! Det finns katter i huset. 

Katter bidrar till en avslappnad attityd

Man kan välja att delta en eller flera söndagar, men föranmälan är alltid obligatorisk. Kostnad för varje tillfälle är 400kr.

Föranmälan görs på lbl@ritaborenstein.se

Har du frågor är du välkommen att ringa på 0707 707199

Vid anmälan får du en bokningsbekräftelse samt praktisk info hur du betalar, samt övrig aktuell information.

Nedan schema för augusti, september 2017

Regressionshypnos= Tillbakagång under hypnos.

27/8 Vad är själslig regressionshypnos?

3/9 Vad går Tidigare liv regressionshypnos ut på?

10/9 Vad går Tiden i mammas livmodersregression ut på?

17/9 Hur kan man ha nytta av göra regression till barndomen?

24/9 Vad är livet mellan liven själsregression baserat på Dr. Newtons arbete?

Lusthuset på Fagervik