Nöjda kunder

Spännande och hisnande resa

”Det är bara ett trevande försök att hitta ord till vad jag upplevde under hypnosterapin. Jag har stort förtroende för Rita, som jag känner sedan 15 år tillbaka som Osteopat. Med hennes vägledning under hypnosen kände jag mig trygg.”

Maja

Möte med min själ

” Att läsa bok av Micahel Newton om själsresor mellan liven är mycket givande och intressant. Dock…att få göra en sådan resa själv, på riktigt, det är något verkligt omvälvande. Att få göra den tillsammans med Rita, som guidar geobom sfärerna; tryggt, närvarande, intuitivt, med stor kunskap, kärleksfullt, tålmodigt ….. hm….jag skulle kunna stapla en massa superlativ på varandra. Det har verkligen varit mycket betydelsefullt för mig att mera direkt möta mig själv som själ, möta min själsgrupp och litet till. Att få svar på svåra frågor… från mig själv och ”högre ovanifrån”. Helt fantastiskt och viktigt för fortsättningen av mitt liv här på jorden för denna gång.

Jag har ju redan ”rest” i tidigare liv och gått igenom olika dödsprocesser, vilket har varit mycket viktigt för min inre och yttre utveckling. Den här resan till själarnas riken mellan de fysiska liven med Ritas fenomenala hjälp blir kronan på verket.”.

EvaSusanne Bildt

http://evasusanne.se

Lugnt och tryggt

Rita vägleder på ett lugnt och tryggt sätt genom regressionens stadier, genom tidigare liv och in i andevärlden i livet mellan liven. En spännande upplevelse som ger större syn på livet, ger svar på mina frågor till att förverkliga mina mål.

Annika Anderstedt

www.mindbodyandsoul.se

Kontakt med Rådet

Mycket av det som jag upplevde under sessionen var helt i linje med min tro på hur livet fungerar, men den stora skillnaden var att mitt tvivel försvann. Den plågsamma rösten som funnits där och sagt ”hur kan du veta detta?! Det är nog bara inbillning och livlig fantasi!”. Den rösten har tystnat och nu litar jag på min upplevelse och vet att den är sann. Även detta sade Rådet: Att jag fått så mycket information att jag haft svårt att lita på den. Detta är förändrat, större gåva kan jag inte tänka mig.

Många kramar från Rita W.

Känslan att vara villkorslöst älskad

Det har tagit ett tag att låta min LBL session sjunka in i medvetandet. Att ha varit med om detta är i mångt och mycket livsförändrande. Det starkaste intrycket som finns kvar som en oändlig gåva hos mig är den villkorslösa kärlek som mötte mig hos Rådet. En känsla/en kärlek som inte kan beskrivas med ord, för det finns helt enkelt inte ord nog. Det kändes som om jag skulle sprängas av kärlek, samtidigt som jag kände en enorm vördnad och känsla av att stå inför något väldigt stort och samtidigt en känsla av att vara kraftigt omgiven av en kärlek som var totalt villkorslös. Detta fick mig också att gråta helt hejdlöst kommer jag ihåg- känslan var så enorm och slog emot mig med en så stark kraft att det nästan gjorde ont i hela kroppen.

Att få uppleva detta gör att jag har med mig känslan av att vara älskad villkorslöst hela tiden vilket gör att jag möter min omvärld med ett större mod och mycket mindre rädsla än tidigare. Jag vet också att jag inte är ensam. När jag väl går över till den andra dimensionen igen så kommer jag att återigen få uppleva detta igen. På något sätt känner jag mig mer sårbar eftersom att dö är närmast att se som att komma till något fantastiskt, att verkligen komma hem till dem som älskar mig mer än ord kan utrycka. Även om jag inte vill lämna tidigare än jag ska, så finns ingen som helst ångest eller rädsla för att lämna den här kroppen.

Tack för att du hjälpte mig att få uppleva detta!

Kram

Ulla-Britt Nyberg

Guidad till något nytt

Letande i bil guidade Rita mig per mobil till sitt underbara hus där jag skulle vara i flera timmar. Rita fortsatte med att guida mig i stor trygghet och professionalitet. Dagarna efter var djupa och utforskande resor i själens landskap.

Därefter kom en period av förlåtelse och försoning. Läkandet fortsatte på olika sätt, ibland omtumlande, ibland glasklart, ibland smärtsamt.

Att fullständigt kapitulera för kärlek till mig själv och ha egot som bundsförvant blev efterarbetet. Jag är tacksam för sessionen hos Rita som öppnade möjligheten att förverkliga min gudomliga natur.

Tack, tills vi ses igen.

Charlotte Palm

www.klangrummet.se

Kärlek till mig själv och livet

”Jag reste mig upp efter drygt fyra timmar, som kändes som en, på Ritas bänk. Det första som slår mig är att jag för första gången på flera år inte har ont i ryggen. Det känns overkligt och fantastiskt. Det andra som kommer till mig är den starka tillit jag känner till Rita, till den resa jag gjort nyss, till livet, till mig själv. Jag har just mött mig själv i andra gestalter och mellan olika liv. Det har blivit tydligt för mig hur avgörande just tilliten är. När jag har full tillit är allt möjligt. En varm och kärleksfull trygghet sprider sig i hela mig.

Tack Rita! ”

Anneli Godman

www.agodman.se

Tack för en fin upplevelse

Hemma igen, lite omtumlad, men mår bra. Nu 24 timmar senare så med få ord har jag varit med om en vacker och en omtumlande upplevelse. Mycket insikt och kärlek.(Kanske inte rätt ord, men nära).

Tack för en fin upplevelse.

Lars

Stockholm, november 2014

Hej kära Rita. Stort tack för igår. Jag känner mig helt överväldigad av den oerhört kraftfulla vägledning jag fick. Jag känner det som om jag fick hjälp att kliva in i min egen identitet. Många drömmar och tecken fick sin förklaring. Och det där med ledtråden till varför det är just droger jag jobbat med och mot! Jag fick det jag behöver för att gå vidare och få smålåt det här. Jag skall lyssna igenom ljudfilen jag fick. Jag beundrar dig för att du orkar sitta så långa sessioner! Vi hörs igen. Välsigne dig. Kram Helga

Malmö, november 2014

Hej Rita,

Jag vill bara höra av mig och berätta att jag mår mycket bra och känner att din healing hjälpte mig mycket. Jag gillade din teknik och tycker att den är mycket läkande och energigivande.Jag har vågat boka resa till New York fast jag är flygrädd. Innan ville jag inte ens tänka på flyg. Vi får se hur det går när den dagen närmar sig, men jag känner mig mycket modigare och starkare nu. Tack från hela mitt hjärta. Hälsningar Vanina

Hej Rita!

Tack för allt! Jag mår bra och är mycket mer positiv och pigg. Det viktigaste jag fick med är att ta vara på mig själv, lyssna mera på min intuition (min inre röst) och vara mera uppmärksam på mina tankar. Och det tycker jag är mycket värt.

Vänlig hälsning

Sanna

Min guide är nära mig hela tiden

Tack Rita för två underbara härliga sejourer i förra veckan. Tack!

Jag hade läst Michael Newtons bok, Själarnas Resa, innan jag fattade beslutet att kontakta Rita. Jag är oerhört tacksam att jag tog det beslutet. Det jag upplevde var så mycket mer än det som står i boken. Till exempel, upplever jag att de delar av mig som jag förträngt som liten, på grund av oförstånd och kultur, nu kommer tillbaka till mig väldigt starkt. Jag ser mig själv tydligare, förstår mitt liv bättre, hur allt hänger ihop, min själs styrka, syftet. Vägen har på något sätt blivit klarare. Min guide är väldigt nära mig hela tiden, vilket jag inte riktigt har förstått så väl innan.

Jag upplevde två tidigare liv, för att förstå mer av den jag är, och gåvor gavs mig som hjälpt i detta livet. Att från detta gå in i livet mellan liven var som att komma hem. En total, gränslös glädje. Själarnas dans. Fantastiskt.Och att få komma till själsgruppen, höra gruppens syfte och känna igen själarna där, har gett mig en förankring och en tillhörighet, som jag känner är så värdefull för mig.

Anna

Burträsk, november 2015

Hejsan Rita!

Vill bara skriva några rader och tacka för timmarna jag hade tillsammans med dig igår. Tyckte att det var väldigt givande, kände att du så skickligt och varsamt lotsade mig igenom min spännande resa.

Det märks tydligt att du har djup kunskap och visdom inom många områden som gör att behållningen av sessionen blir enastående. Har sovit som en stock inatt, djupt och länge och ser fram emot att betrakta mitt liv i ny dager och med information jag fick igår. Tack igen och kram från Ulla

Stockholm, september 2015

Vill bara tacka så mycket för den förberedande sessionen jag var på hos dig i september. Den har påverkat mig mycket. Det är mycket intressanta saker som händer nu efter den sessionen. Jag är så glad att jag kom till dig och där i trygghet få uppleva så innerliga händelser. Är därtill mycket imponerad och berörd av din intuition, visdom, värme och kunskap.

Jag har även lyssnat på USB-ljudfilen och det är så himla bra att man får med sig sin session inspelad. Jag glömmer ändå så mycket och när man får lyssna på sig själv och höra sina egna svar och iakttagelser så känns det starkt och man blir åter berörd.

Det skall även bli intressant att se hur jag kan implementera det jag fick reda på och se om oron kan lägga sig. Eller om jag behöver veta mera om det eller källan till det hela via en LBL session.

Jag skall nu förstås smälta det hela som jag upplevde i sessionen, men tror nog att det blir en LBL om ett tag. Som om du vill ta emot mig vore jag tacksam.

Tusen tack Rita

Helande Skolhuset i Holmberg, maj 2015

Genomförde en fin session under första dagen av mitt besök i det gamla skolhuset i Bjuråker. Jag övernattade sedan i detta mysiga och välkomnade hus.

Vistelsen i skolhuset förhöjde ytterligare min positiva upplevelse av dagarna hos Rita.

Gunilla

Stockholm, besök nr 2 av Lars,mars 2015

Ibland kan man mycket tydligt peka ut milstolpar i livet och jag vet att denna LBL är en sådan. Jag känner en oerhörd glädje, tacksamhet och ödmjukhet inför det som kom fram. Att få ta del av detta ger mig en trygghet som kommer att behövas något exceptionellt att rubba.

Många tack från djupet av min själ.

Lars

Stockholm, juli 2015

Jättestort tack för idag Rita. Du är en fantastisk person, gudabenådad. Tack för att du valt att hjälpa människor på detta avgörande sätt. Dagens session betydde oändligt mycket för mig! Jag kom hem lugn och sansad, handlade litet på vägen, åt lite och kelade med katten Rufus.

Varmt tack Helena

Stockholm, augusti 2015

Hej Rita

och tack för din coachande insats igår! Jag var helt slut på ett alldeles speciellt sätt och sovit som en stock hela natten. Det var en härlig och speciell upplevelse. Tankarna och reflexionerna  kommer ju nu efteråt, och min känsla är att jag nu vet att jag har allt stöd jag behöver för att ta mig vidare med ”mitt uppdrag” här i livet nu. Både genom min guide och de som gav mig en helt makalös energipåfyllnad(kan man säga så?)igår. Det är inte det att jag studsar idag av energi, men känner mig solid och tät av energi i min kärna. Mycket, mycket behaglig upplevelse.

Rose Marie

Helande Skolhuset, Holmberg 2016

Stort och varmt tack oss fina och vackra Rita!!! Vi åker hem med värme och kärlek i våra hjärtan. Vi behöver nog alla begrunda våra magiska resor under en tid. Fundera och pussla ihop alla delar… Vi ses säkert rätt snart igen. Vi har lämnat litet färdiglagad mat i kylen, så att du klarar dig.

Kram från oss Kajsa, Heine och Maria

Känner tacksamhet.

Kram Maria