Beställ böcker om LBL-regression

Min själ är en diamant – låt mitt sanna jag lysa

I sin andra bok Min själ är en diamant – Låt mitt sanna jag lysa berättar Rita Borenstein om sin egen fjärde LBL hos dr Dorothea Fuckert i Tyskland. Hon redogör också för två andra fallbeskrivningar. En session håller hon med det kända svenska mediet Terry Evans och den andra med den 30-åriga kvinnan Ketki, en indisk forskare.

Temat i boken är att få kontakt med sitt sanna jag och att bli ett med sin själ. Rita skriver om att läkas på djupet, leva sitt liv innerligt och att samskapa med själsfränder.

Rita Borenstein är LBL-facilitator, hypnoterapeut, Osteopat D.O., författare, inspiratör och bokför- läggare. Hon utbildade sig hos Michael Newton Institute 2012 och är en av 200 medlemmar inom Michael Newton Institute världen över.

Pris: 260kr inkl. frakt inom Sverige

To Soul Home and Back handlar om LBL hypnos som jag arbetat med i Sverige sedan 2012. Boken beskriver en djuphypnos som Dr Michael Newton arbetade fram under flera decennier och kallade Life between Lives® Hypnotherapy for spiritual regression. I sina böcker Själarnas Resa och Själarnas Öde beskriver han hur man i djup hypnos kan minnas sitt liv som själ, inte bara i i tidigare liv, utan i livet mellan liven. Efter hans död 2016 drivs hans arbete vidare genom Micahel Newton Institute www.newtoninstitute.org som jag är medlem av.

I boken To Soul Home and Back ger jag förutom en förklaring hur metoden fungerar, även en fallskrivning med en kirurg som gjorde tre LBL själsregressioner hos mig under 2014-15. Boken innehåller även en självbiografisk skildring om min väg till personlig utveckling genom LBL hypnos.

Provläs boken:

Pris: 160kr exkl. frakt

200kr inklusive frakt inom Sverige

Utskick utanför Sverige tillkommer extra kostnad för porto utifrån destination.

 

Själens resa hem – möt din själ i livet mellan liven

Det här är den svenska versionen av To soul

home and back. Den innehåller även själsliga bilder

av fotograf www.bodhi-anand.com

Provläs boken:

Pris: 160 kr exkl. frakt

200 kr inklusive frakt inom Sverige

Själarnas Resa av Dr Michael Newton

 

Det är en stor glädje att få erbjuda ett nytryck av Michael Newtons bestseller Själarnasresa med Kerstin Kennedys förträffliga översättning. Dr Newton beskriver i sina böcker Själarnas resa och Själarnas öde hur det är möjligt att under djup hypnos, inte bara minnas tidigare liv, utan även livet mellan liven i icke-fysiskt tillstånd. Det du får ta del av i hans böcker kommer att vända upp och ner på dina föreställningar om döden. Dr. Newton tog under flera decennier med sig 7000 klienter på resor in i andevärlden. De tjugonio fallstudier som presenteras i den här boken omfattar både djupt religiösa människor och personer med reserverad hållning i andliga frågor, samt skalan däremellan. Samtliga visade anmärkningsvärd enighet när de besvarade frågor om andevärlden. Boken hjälper dig förstå syftet bakom dina livsval, samt hur och varför din själ och dina närstående själar – lever för evigt.

Michael Newton grundade det som numera heter Michael Newton Institute. Institutet har i dagsläget registrerat 65 000 LBL sessioner utförda genom sina 200 medlemmar som är utbildade i metoden. Dessa medlemmar är listade på institutets hemsida www.newtoninstitute.org

Provläs boken:

Pris: 200kr

260 kr inklusive frakt inom Sverige

 

 

Maila förbeställning till lbl@ritaborenstein.se

Hur du beställer:

Boken kan beställas direkt ifrån mig genom att du mailar mig på lbl@ritaborenstein.se. Vänligen sänd ditt namn och din adress o gärna telefonnummer i mailet eller beställningsformuläret nedan. Jag kommer inte använda uppgifterna till annat än att sända dig boken.
Jag mailar tillbaka inbetalningsuppgifter och sänder dig boken, samt kvitto, så snart din betalning inkommit.

Beställningsformulär:

    st
    st
    st
    st