Fantastisk bok

0
753

Tack Rita, för din underbara bok!

Den är rakt igenom varm, spännande och upplysande i en blandning som känns levande på ett sätt att jag som läsare blir en del i vad jag läser.

Under tiden jag läste fanns jag såklart med i fantasin kring hur det skulle vara att själv vara med om en LBL, och i början kom en rädsla för att det inte skulle fungera för mig, eller att det inte skulle bli bra osv. Natten efter drömde jag att vi hade en LBL-session som blev fin och bra på alla sätt. Det kändes fint!

Jag har mina frågor till mig, och det känns som att LBL är rätt väg vidare för mig. Men jag vet ännu inte när. Jag vet inte om det är rädslan för vad erfarenheten och kunskapen kommer göra med mig som hindrar mig, eller om det fortfarande är en rädsla för att inte bli insläppt och få tillgång till erfarenheter och kunskaper, eller helt enkelt om det är resan och avståndet till Fagervik som avskräcker mig. Eller om det bara inte är rätt tid.

Men jag känner mig inte otålig och inte att det måste ske snart, så jag tar det lugnt och finner glädje i att följa dina uppdateringar på facebook så länge. Vårt telefonsamtal i februari kändes väldigt bra och den positiva känsla jag då fick för dig som person har stärkts av att läsa din bok.

Allt gott till dig!

Varma hälsningar

Malin