Händer positiva saker

0
556
Hej Rita!
Jag ville bara skicka ett meddelande för att tacka så jättemycket för hypnosen och även skicka en liten uppdatering!
Sedan hypnosen har min kropp fortsatt att rensa ut allt som suttit fast i mig energimässigt, och jag känner att jag äntligen är i slutet av en jättelång utmanande cykel i mitt liv. Liknade känsla som hände under hypnosen, när något skiftade i luften har även hänt mig nu efteråt.
Jag börjar äntligen känna mig fri i livet tack vare hypnosen som satte igång massor med processer och minnen i mig!
Jag har inte lyssnat på inspelningen än, men har fått upp massor med nya minnen hela tiden sedan jag vet hos dig. Jag vet plötsligt vilken typ av relation jag haft till personer i mitt liv nu i tidigare liv, trotts att jag inte såg dem under hypnosen. Men jag har fått en ännu starkare intuition efter jag var hos dig!
Jag har fortksat lite i det första livet jag såg där jag hette “Sandra” och där jag först såg mig själv sitta i en cabriolet-bil med en sjal runt halsen och en speciell typ av hatt på huvudet, (eftersom jag inte tyckte att åren stämde överens när jag tänkte på det efteråt).
Efter att ha letat upp bilder på kläder och bilar som matchar det jag såg, så är jag helt säker på att det var 1920-talet, allt stämmer överens med hur jag såg ut och hur bilen såg ut. Så tänkte bara att det kunde vara lite kul att veta 🙂
Det har börjat hända massor med små positiva saker i mitt liv sedan hypnosen och det känns som om jag kommit in på helt rätt spår i livet nu. Jag har även fått ännu bättre kontakt med mina guider och blivit jättebra på all lägga tarotkort både för mig själv och andra haha.
Ville som sagt bara skicka en liten uppdatering och tacka så mycket! Det har fortfarande gått så kort tid och det har redan skett stora förändringar för mig 💛
Ha en jättefin eftermiddag!
Varma hälsningar från
Lina