Hantera min rädsla

0
205

 

Jag var nyfiken på min själs historia och hade förberett mig inför hypnosen genom att formulera några frågor som jag ville få besvarade. Det som hände under hypnosen var inte riktigt det jag hade förväntat mig, jag fick istället ta itu med min rädsla som jag hade haft som tema i tidigare liv och i detta liv. Jag fick dock insikter om varför jag har upplevt rädslor och vilken roll mina medspelare i detta liv har haft och fortfarande har för min själs resa. Jag fick återvända till platser som har gett mig tröst, lugn och ro i detta liv, som jag helt hade glömt bort. Jag har lyssnat flera gånger på inspelningen och samtalet har gett mig väldigt mycket tröst samtidigt som jag förstår mer om mig själv. Men det har tagit tid för mig att integrera det jag lärde mig om mig själv under hypnosen. Jag har släppt taget om min rädsla för att verka i min andliga verksamhet, jag känner mig mycket tryggare med detta. Jag ställde ut på en mässa här i Örebro och trivdes hur bra som helst med att sälja kristaller. Nu jobbar jag vidare i denna riktning. Efter hypnosen känner jag en djupare inre frid i vetskapen om att detta liv har en viktig funktion för min själs resa och för mig, men jag förstår att ”allt” inte behöver hända i detta liv. Jag kan välja att njuta av livet som pågår just nu. Min själs resa fortsätter i det oändliga. Tack Rita för denna erfarenhet.

Hälsningar från Hanne Randle