Jag mår bra

0
482

Hej Rita,

Ett stort och varmt tack för den eftermiddag som jag hade hos dig i början av januari! Det är precis fyra månader sedan idag.
Är så tacksam över att jag fick möta dig🙏
Så länge jag har tänkt att skriva till dig, men dels behövde saker landa och sedan kom ju det här viruset som mer eller mindre påverkar oss alla i nuläget.
Hoppas att allt är bra med dig och att din verksamhet inte blir för hårt drabbat!
Jag mår bra och jag bär ännu med mig känslan av eftermiddagen hos dig. Den var både fantastisk och omtumlande. Jag visste ju inte vad som väntade när jag kom till dig i ditt så mysiga och ombonade torp i Fagervik.
Både du och miljön ingav ett lugn, en värme och kärlek med härliga energier. Det gjorde det väldigt enkelt att slappna av, öppna upp och att våga möta och ta emot. Även att känna andra själars kärleksfulla närvaro gav en trygghet.
Den största insikten jag fick var hur våra tidigare liv verkligen följer med och formar oss till de vi är idag, i detta liv på jorden och i framtida liv. Jag var dock inte beredd på att möta så mycket smärta i tidigare liv och det har tagit tid att landa i det. Samtidigt så förstår jag att det har varit nödvändigt för min själs utveckling och för min fortsatta livsresa.
Även i detta liv har jag mött en hel del svårigheter, men jag har en väldig styrka och förmåga att möta och hantera det. Efter mötet hos dig så har jag en ännu större förståelse för hur jag kan vara så stark inom mig.
Mötet hos dig har väckt en ökad nyfikenhet, jag vill veta mer, ta in mer och på så sätt få en ännu större förståelse kring vem jag är idag och kring min resa i livet.
Jag vet ju att jag har förmågan och kraften att förstå och känna det inre och jag är tacksam för det. Men den förmågan blir också lätt störd av allt brus som är i samhället.
Livet är så fantastiskt, både vår resa här på jorden och det eviga. För mig väntar helt underbara upplevelser framöver. I sommar ska jag bli mormor för första gången då två av mina döttrar är gravida. Jag känner en så stor vördnad för de två små liv som ska komma till världen. Jag ska göra allt för att guida dem på ett så bra sätt som möjligt här på jorden och ge dem massor av kärlek.
Återigen ett stort och innerligt tack för mötet med dig🙏❤
Jag hoppas att jag har möjlighet att få komma till dig igen i framtiden!
Med mycket värme och kärlek💕
Kerstin