Min guide är nära mig hela tiden

0
1026

Tack Rita för två underbara härliga sejourer i förra veckan. Tack!

Jag hade läst Michael Newtons bok, Själarnas Resa, innan jag fattade beslutet att kontakta Rita. Jag är oerhört tacksam att jag tog det beslutet. Det jag upplevde var så mycket mer än det som står i boken. Till exempel, upplever jag att de delar av mig som jag förträngt som liten, på grund av oförstånd och kultur, nu kommer tillbaka till mig väldigt starkt. Jag ser mig själv tydligare, förstår mitt liv bättre, hur allt hänger ihop, min själs styrka, syftet. Vägen har på något sätt blivit klarare. Min guide är väldigt nära mig hela tiden, vilket jag inte riktigt har förstått så väl innan.

Jag upplevde två tidigare liv, för att förstå mer av den jag är, och gåvor gavs mig som hjälpt i detta livet. Att från detta gå in i livet mellan liven var som att komma hem. En total, gränslös glädje. Själarnas dans. Fantastiskt.Och att få komma till själsgruppen, höra gruppens syfte och känna igen själarna där, har gett mig en förankring och en tillhörighet, som jag känner är så värdefull för mig.

Anna