Nu förstår jag!

0
677

Hej Rita, för ca två år sedan gick jag en session hos dig. Det var under en tid jag hade en enorm förvirring ovanför mig och försökte få en länk till min själ. När jag var hos dig kom saker som jag inte riktigt kunde greppa. Jag tror helt enkelt jag blev överväldigad av all informationen och drog mig tillbaka. För bara några dagar sedan lyssnade jag på sessionen och det gav mig en hel annan känsla och jag tror att jag kände att det var på riktigt och genom att höra allt på nytt gav mig gjorde små justeringar i vad jag har gått igenom fram tills nu. I alla fall som mest. Jag har inte hört av mig tidigare för just detta, känna en sån överväldighet av allt som pågick runt omkring mig och nu känner jag en tacksamhet för sessionen. Det gav mig perspektiv. Det gav mig en ny öppning inför livet. Det gav mig så mycket tron på att gå vidare med mitt liv och lämna gamla mönster och skapa det jag gör nu. Jag har förstått meningen med mitt liv här på jorden. Min karma. Min läxa

😊

Tack Rita. God fortsättning och gott nytt år! Gabriela Salazar