Om boken Själens resa hem- Möt din själ i livet mellan liven

0
240

Kära Rita och Ann-Sofie

Vilken underbar och vacker bok ni skapat.

Jag fick ”själens resa hem” av Rita häromdan. När jag håller i den får jag sån vördnad, den är så vacker, som att stå framför en magisk altartavla. Jag vågade knappt öppna den, ville bara hålla i sammetsomslaget med det starka ljuset som skiner mot en. Fast en oöppnad vacker bok är ändå inte lika vacker som en tummad bok som blivit läst. Det är som att jämföra en 18-årings skönhet med en gammal gumma där ögonen strålar av kärlek och ansiktet är fullt med skrattrynkor.

Jag har ju läst boken, på engelska, och den berörde mig, men nu då jag läste den svenska var det som Rita läste högt för mig. Det var ditt eget språk. Kanske var jag också mer öppen, det var sån njutning att läsa den. De vackra bilderna och hela designen av boken där varje uppslag är harmoni ….

Tack fina ni.

Viveca

Viveca Wilhelmsson, Klassisk Homeopat