Om Rita Borenstein

Sedan 1979 då jag blev sjuksköterska i Vasa, Finland har jag hjälpt människor att läkas till kropp och själ. Jag drev tidigare Center för Välbefinnande i centrala Stockholm.

Jag är leg. sjuksköterska i Finland, Sverige och Norge, TCM Akupunktör, Osteopat D.O. ,specialiserad i Biodynamisk Kraniell Osteopati och Hypnoterapeut. Sedan 2012 är jag den enda hypnoterapeut i Sverige som är utbildad hos Michael Newton Institute i Life between Lives (LBL) hypnoterapi för själsresor. År 2018 publicerade jag min första bok: “To Soul Home and Back” och efter det kom boken ut på svenska med namnet Själens resa hem – Möt din själ i livet mellan liven, samt fick en uppföljare som heter Min själ är en diamant – låt mitt sanna jag lysa. Jag fick även möjlighet att ge ut Dr. Newtons bestsäljare Själarnas resa på svenska.

Jag tar emot klienter för hypnos och biodynamisk kraniell osteopati i det över 100 år gamla torpet Fagervik 523 i Knivsta. Torpet är beläget ca. en timmes bilresa norr om Stockholm. 

För din kännedom finns det katter i huset.

Jag är en flitig föredragshållare i själsliga ämnen och delar gärna med mig av min erfarenhet från många års arbete. Inom Michael Newton Institute jobbar jag som Certification Mentor Coordinator och Director of Membership i styrelsen.

Medlem i Michael Newton Institute och The Earth Organisation for Regression Therapy.