Om Rita Borenstein

Foto: @peter_bodhi_anand

Sedan 1979 då jag blev sjuksköterska i Vasa, Finland har jag hjälpt människor att läkas till kropp och själ. Jag drev tidigare Center för Välbefinnande i centrala Stockholm.

Jag är leg. sjuksköterska i Finland, Sverige och Norge, TCM Akupunktör, Osteopat D.O. ,specialiserad i Biodynamisk Kraniell Osteopati och Hypnoterapeut. Sedan 2012 är jag den enda hypnoterapeut i Sverige som är utbildad hos The Newton Institute i Life between Lives (LBL) hypnoterapi för själsresor. År 2018 publicerade jag min första bok: “To Soul Home and Back”

Fotograf: @peter_bodhi_anand

Jag tar emot klienter för hypnos och Biodynamisk kraniell osteopati från hela landet i det över 100 år gamla torpet Fagervik 523 i Knivsta. Torpet är beläget ca. en timmes bilresa norr om Stockholm. 

För din kännedom finns det katter i huset.

Jag är en flitig föredragshållare i själsliga ämnen och delar gärna med mig av min erfarenhet från många års arbete som healer.

Medlem i The Newton Institute och The Earth Organisation for Regression Therapy.

The Newton Institute

Jag är en av de 200 personer i världen som du hittar under “Locate a therapist” på The Newton Institute (TNI). Jag är mycket aktiv inom institutet och ansvarar bland annat för mentorprogrammet för nya LBL elever från hela världen. I maj 2017 besökte jag TNI´s första värdskongress där jag träffade sin själsliga familj och deltog i intressanta workshops om LBL.

Artiklar om mig eller skrivna av mig i Stories of the Afterlife, The Newton institutes nyhetsbrev:

https://storiesoftheafterlife.com/may-2019/may-2019-special-feature/

https://storiesoftheafterlife.com/may-2019/may-2019-from-the-drs-desk/

https://storiesoftheafterlife.com/may-2019/may-2019-where-in-the-world-is-my-lbl-hypnotherapist/

Deltagare på TNI´s första världskongress i Maryland.