Om Rita Borenstein

Foto: @peter_bodhi_anand

Sedan 1979 då jag blev sjuksköterska i Vasa, Finland har jag hjälpt människor att läkas till kropp och själ. Jag drev tidigare Center för Välbefinnande i centrala Stockholm.

Jag är leg. sjuksköterska i Finland, Sverige och Norge, TCM Akupunktör, Osteopat D.O. ,specialiserad i Biodynamisk Kraniell Osteopati och Hypnoterapeut. Sedan 2012 är jag den enda hypnoterapeut i Sverige som är utbildad hos The Newton Institute i Life between Lives (LBL) hypnoterapi för själsresor. År 2018 publicerade jag min första bok: “To Soul Home and Back”

Fotograf: @peter_bodhi_anand

Jag tar emot klienter för hypnos och Biodynamisk kraniell osteopati från hela landet i det över 100 år gamla torpet Fagervik 523 i Knivsta. Torpet är beläget ca. en timmes bilresa norr om Stockholm. Där finns det möjlighet till en dygns helpension i samband med din session enligt överenskommelse. Min erfarenhet är att en sådan här djup och innerlig upplevelse som en hypnos hos mig innebär är att det är bra att bädda in den i mycket trivsel och behaglig miljö. Man behöver landa i det yttre efter en upplevelse i det inre.

Jag är en flitig föredragshållare i själsliga ämnen och delar gärna med mig av min erfarenhet från många års arbete som healer.

Medlem i The Newton Institute och The Earth Organisation for Regression Therapy.

The Newton Institute

Jag är en av de 200 personer i världen som du hittar under “Locate a therapist” på The Newton Institute (TNI). Jag är mycket aktiv inom institutet och ansvarar bland annat för mentorprogrammet för nya LBL elever från hela världen. I maj 2017 besökte jag TNI´s första värdskongress där jag träffade sin själsliga familj och deltog i intressanta workshops om LBL.

Deltagare på TNI´s första världskongress i Maryland.