Tack för fint möte

0
668

Hej fina Rita!

Jag vill bara säga ett stort tack för hypnosen jag gjorde hos dig i början av juli. Jag har lyssnat på vår inspelning gång på gång och minns tillbaka. Dina frågor fick mig verkligen att fundera djupt och länge. Det var långa perioder av tystnad i inspelningen som jag under hypnosen trodde bara var några sekunder. Jag minns att jag tänkte mycket då och hade långa konversationer med alla möjliga röster/energier/guider i mitt huvud. Det var både röster jag kände igen och nya röster som gjorde sig hörda. Det var mycket som jag tror att jag inte riktigt delade med dig. Det grundas nog ur att jag tvivlade på det som kom till mig och var rädd att låta hel-tokig. Men jag vet att du är så förstående och accepterande så jag förstår egentligen inte vad jag oroade mig för…

Jag vill i alla fall verkligen uttrycka min tacksamhet för att du hjälpte mig att få mer kontakt och i förlängningen lyssna mer på min intuition.

På ett sätt kände jag mig lite nedstämd några dagar efteråt för känslan av att ”komma hem” under hypnosen var så himla stark. Den nedstämdheten har jag dock försökt vända nu och istället försöker jag vara glad och tacksam att jag, genom dig, fick djupdyka i mig själv. Jag har min egen väg här på jorden och när livet känns knasigt så försöker jag påminna mig själv att jag faktiskt ”bara” är här för att lära mig och växa. Även fast livet känns lite väl tredimensionellt ibland (haha hoppas du förstår hur jag menar).

Mycket roligheter har också hänt efter hypnosen. Jag har försökt hjälpa mig själv genom att heala mig själv genom mina egna händer och jag har även haft djupa konversationer med människor i min närhet om den ensamheten jag kan känna i lill-hjärtat ibland. Det har varit frigörande.

Just nu jobbar jag för fullt på mina jobb samtidigt som jag hjälper en kvinna att lämna ett destruktivt förhållande. Jag övar på mina egna gränser så att jag inte (i min empatiska känslighet)  blir medberoende på något sätt och så försöker jag vara medveten i mina val i livet.

Jag tänker på dig ibland och det fina stöd jag fick av dig. Är så glad att jag fick den stunden med dig och jag hoppas inte att det var den sista.

Ta hand om dig och fortsätt skina som du gör!

Kram /Frida