Tacksamhet

0
325

Hej Rita!

Hoppas du har det bra. Det var lite drygt ett år sedan jag var hos dig i Fagervik och det har verkligen snurrat på sedan dess. Många pusselbitar har kommit på plats och jag har förstått så mycket. Arbetet med att återställa hälsan fortsätter och går framåt. Den andliga biten utvecklas ständigt med meditation och inre reflektion. Jag är så tacksam för stunden hos dig. Den öppnade vägen för många nya insikter. Jag har skrivit en bok tillsammans med min mor (som kom från tryckeriet i torsdags) om den här resan där jag i ett kapitel nämner sessionen hos dig samt hänvisar till dig i referenslistan. Den här terapiformen är så oerhört givande och viktig. Hoppas verkligen att fler förstår det. 

Är så glad att du gav ut Själarnas resa igen. Det är nog den bok som betytt mest för mig om jag måste nämna någon. Hoppas folk köper och läser den. Jag läste precis om den och ser en massa nya saker jag inte såg när jag läste den för 5 år sedan. Det är en sådan källa till visdom. Prenumererar även på institutets nyhetsbrev och läser vad terapeuterna världen över skriver. Det är spännande och väcker nya frågor. Jag skriver redan på nästa bok och kommer nog inte att sluta gräva i Newtons teorier. Det finns saker kvar att upptäcka.

Hoppas att din praktik fortsätter och mår bra trots världsläget. Det är verkligen ett viktigt arbete. Hälsa dina fina katter.

Varma kramar Helen Haxner