Tacksamhet!

0
130

Kära Rita! ♥️Har länge tänkt att skriva till dig och ge dig några reflektioner från vårt möte. Jag är så glad och tacksam att jag äntligen fick träffa dig och din omgivning. Och vilket underbart möte sen! Ditt varma mottagande, din omtänksamhet, så fantastisk energi och din varma kärleksfulla omsorg. Jag vill nu på djupet av mitt hjärta tacka dig för helheten.
♥️♥️♥️🙏🏻
Det jag upplevde med dig finns med mig nu och gör mig tryggare på min livsresa. Att få dela detta med dig var magiskt. Jag förstår nu att det finns så mycket mer än det vi upplever på vår livsresa här på jorden i våra fysiska kroppar. Och att allt, precis allt har ett syfte.

Det som berörde mig mest var att jag fick besöka min själ innan jag kom in i min nuvarande fysiska kropp. Jag återupplever den stunden och känslan om och om igen.. och kan också vila där. Det gör mig så trygg och lugn. Jag är så glad och tacksam för den upplevelsen.

Allt blev så klart precis som det skulle och det var precis det jag behövde. Men känslan är starkare nu i efterhand. Att tryggt kunna återvända till en plats där trygghet och kärlek omfamnar är så magiskt och helande. Inget kan komma åt mig där.

Så återigen Tack! ♥️🙏🏻För helheten! För ditt engagemang och för din tid. Jag uppskattar allt tusen och igen tusenfalt! 🙏🏻

Med kärlek och stor tacksamhet ♥️
/Sofie