Övrig hypnos, kraniell osteopati

Läkehypnos, regression till barndom, tid i livmodern, tidigare liv

För dig som är intresserad av det som jag kallar “Läkehypnos”, dvs. hypnos som hjälpmedel att läka kropp och själ, erbjuder jag en möjligheter till djup läkning.

Dessa sessioner varar ca.3 timmar. Det kan vara ett bra sätt att pröva sig fram hur hypnos fungerar, innan du går vidare ännu djupare med en regression eller LBL själsregression. En Läkehypnos kan innebära nergång till barndom, tid i mammas livmoder samt tidigare liv. Det kan också vara fritt från anledning utan bara för rent välbefinnande.

 

Fotograf: @peter_bodhi_anand

Kraniell Osteopati

Jag är utbildad på Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg och har sedan 1998 arbetat som Osteopat D.O. med specialitet Kraniell Biodynamisk Osteopati som jag vidareutbildat sig i Schweiz med Dr. James Jealous

Detta är den mjukaste form av kroppsterapi man kan tänka sig. Ändå och förunderligt aktiverar en behandling en kraftfull och behaglig självläkning. Praktisk innebär det att klienten ligger med kläder på under en filt. Jag sitter lugn och stilla vid fotändan eller huvudändan och använder mina händer både som antenner, stetoskop och läkningsverktyg. Träning vid tusentals sittningar har ökat den healing förmåga som jag är född med.

Det vanligaste är en behandlingsserie på fem behandlingar med två eller tre veckors intervall.